Przepis i sposób przygotowania na: Schab z fasolą szparagową
Kroki postępowania
Mięso należy oprószyć posiekanym czosnkiem oraz papryką, a także podlać sosem sojowym. Mieszamy całość, a następnie wstawiamy do lodówki na ok 1,5 godz.
![Krok 1 - Schab z fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-fasola-szparagowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab z fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-fasola-szparagowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab z fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-fasola-szparagowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab z fasolą szparagową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-fasola-szparagowa4-2.jpg)
Papryka ostra mielona Prymat | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
sos sojowy | 2 łyżki |
schab bez kości | 0,5 kg |
fasolka szparagowa | 0,5 kg |
woda ciepła | 0,2 ml |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: