Przepis i sposób przygotowania na: schab ze śliwką
Kroki postępowania
![Krok 1 - schab ze śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-ze-sliwka50-2.jpg)
![Krok 2 - schab ze śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-ze-sliwka51-2.jpg)
Można jeść na zimno i ciepło. Idealne na zimno jako wędlina lub na ciepło z sosem pieczeniowym i ziemniakami.
![Krok 3 - schab ze śliwką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-ze-sliwka49-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
śliwki suszone | 10 sztuk |
ulubione przyprawy | |
rękaw do pieczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: