Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe roladki nadziewane mielonką i kiszoną kapustą.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe roladki nadziewane mielonką i kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-roladki-nadziewane-mielonka-i-kiszona-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe roladki nadziewane mielonką i kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-roladki-nadziewane-mielonka-i-kiszona-kapusta2-2.jpg)
Nie jest to jedzenie pracochłonne.A może być ciekawą formą spożytkowania schabu.Wyszło smacznie,zachęcało zapachem do zjedzenia,który zdecydowanie zdominował zapach kapusty i była to korzystna przewaga.Plusem jest też to,że nie soliłam już mięsa, kapusta jest wystarczająco słona,zatem można zaoszczędzić na soli,co z pewnością wpłynie na to,że będzie zdrowiej i w minimalnym stopniu zrekompensuje dość sporą ilość tłuszczu.
![Krok 3 - Schabowe roladki nadziewane mielonką i kiszoną kapustą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-roladki-nadziewane-mielonka-i-kiszona-kapusta0-2.jpg)