Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe smażone w cieście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe smażone w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-smazone-w-ciescie-1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe smażone w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-smazone-w-ciescie-2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe smażone w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-smazone-w-ciescie-3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe smażone w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-smazone-w-ciescie-4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe smażone w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-smazone-w-ciescie-5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowe smażone w cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-smazone-w-ciescie-6-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
jajko | 1 duże |
oliwa | 1 łyżka |
mąka | 50 gram |
kwaśna śmietana | 2,5 łyżki |
przyprawa uniwersalna Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: