Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w cieście majonezowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w cieście majonezowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-ciescie-majonezowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w cieście majonezowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-ciescie-majonezowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w cieście majonezowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-ciescie-majonezowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w cieście majonezowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-ciescie-majonezowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe w cieście majonezowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-ciescie-majonezowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowe w cieście majonezowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-ciescie-majonezowym0-2.jpg)
schab bez kości | 6 plastrów |
jajko | 2 sztuki |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
ser gouda | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: