Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w migdałowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce6-2.jpg)
![Krok 7 - Schabowe w migdałowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-migdalowej-panierce0-2.jpg)
schab bez kości | 5 plastrów |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
płatki migdałowe | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 czubate łyżki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: