Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w mleku moczone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w mleku moczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-mleku-moczone1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w mleku moczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-mleku-moczone2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w mleku moczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-mleku-moczone3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w mleku moczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-mleku-moczone4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe w mleku moczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-mleku-moczone5-2.jpg)
schab bez kości | 700 g |
mleko | 1/2 litra |
cebula | 2 szt |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: