Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w panierce grzybowo-cebulowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w panierce grzybowo-cebulowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-grzybowo-cebulowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w panierce grzybowo-cebulowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-grzybowo-cebulowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w panierce grzybowo-cebulowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-grzybowo-cebulowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w panierce grzybowo-cebulowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-grzybowo-cebulowej4-2.jpg)
kotlety schabowe | 2 szt |
grzyby suszone | 1 garstka |
cebula | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mleko | 8 łyżek |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | |
przyprawa uniwersalna | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: