Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w panierce serpwej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w panierce serpwej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-serpwej1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w panierce serpwej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-serpwej2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w panierce serpwej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-serpwej3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w panierce serpwej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-serpwej4-2.jpg)
schab bez kości | 7-8 plastrów |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
ser żółty | 100 gram |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: