Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w serowej otulinie
Kroki postępowania
Rozbijamy tłuczkiem do mięsa.
Posypujemy solą i pieprzem.
![Krok 1 - Schabowe w serowej otulinie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-serowej-otulinie1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w serowej otulinie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-serowej-otulinie2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w serowej otulinie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-serowej-otulinie3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w serowej otulinie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-serowej-otulinie4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe w serowej otulinie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-serowej-otulinie5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowe w serowej otulinie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-serowej-otulinie6-2.jpg)
schab bez kości | 6 plastrów |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 szczypta na plaster |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1 szczypta na plaster |
olej do smażenia | 1 szklanka |
ser żółty | 400 gram |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: