Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe z serowym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe z serowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-serowym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe z serowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-serowym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe z serowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-serowym-nadzieniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe z serowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-serowym-nadzieniem4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe z serowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-serowym-nadzieniem5-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
ser żółty | 15 dag |
por | 10 cm |
przyprawa do gyrosa | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: