Przepis i sposób przygotowania na: SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE
Kroki postępowania
![Krok 1 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce5-2.jpg)
![Krok 6 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce6-2.jpg)
![Krok 7 - SCHABOWY W ORZECHOWEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-w-orzechowej-panierce7-2.jpg)
schab bez kości | 300-400 g |
orzechy włoskie | 10 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 2 łyżki |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 2-3 łyżki |
sól do smaku | |
jajko | 2 szt |
olej do smażenia | |
smalec | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: