Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy z serem i rukolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowy z serem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-serem-i-rukola1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowy z serem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-serem-i-rukola2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowy z serem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-serem-i-rukola3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowy z serem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-serem-i-rukola0-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
mąka | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
żółty ser | 10 dkg |
rukola | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: