Przepis i sposób przygotowania na: Sekihan-ryż z fasolką adzuki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sekihan-ryż z fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sekihan-ryz-z-fasolka-adzuki1-2.jpg)
![Krok 2 - Sekihan-ryż z fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sekihan-ryz-z-fasolka-adzuki2-2.jpg)
![Krok 3 - Sekihan-ryż z fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sekihan-ryz-z-fasolka-adzuki3-2.jpg)
![Krok 4 - Sekihan-ryż z fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sekihan-ryz-z-fasolka-adzuki4-2.jpg)
![Krok 5 - Sekihan-ryż z fasolką adzuki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sekihan-ryz-z-fasolka-adzuki5-2.jpg)
ryż długoziarnisty | 200 g |
fasolka czerwona | (adzuki) 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
czarny sezam | 3 łyżki |
syrop z agawy | do smaku |
Cynamon mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: