Przepis i sposób przygotowania na: Seler konserwowy z kukurydzą i rzodkiewką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Seler konserwowy z kukurydzą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seler-konserwowy-z-kukurydza-i-rzodkiewka1-2.jpg)
![Krok 2 - Seler konserwowy z kukurydzą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seler-konserwowy-z-kukurydza-i-rzodkiewka2-2.jpg)
![Krok 3 - Seler konserwowy z kukurydzą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seler-konserwowy-z-kukurydza-i-rzodkiewka3-2.jpg)
![Krok 4 - Seler konserwowy z kukurydzą i rzodkiewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seler-konserwowy-z-kukurydza-i-rzodkiewka4-2.jpg)
kapusta biała | 15-20 dag |
kukurydza w puszce | 0,5 szkl |
seler konserwowy | 0,5 szkl |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ogórki kiszone | 2 szt |
jabłko | 1 szt |
majonez | 1-2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: