Przepis i sposób przygotowania na: Semifreddo porzeczkowo-kokosowe z polewą owocowo-czekoladową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Semifreddo porzeczkowo-kokosowe z polewą owocowo-czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/semifreddo-porzeczkowo-kokosowe-z-polewa-owocowo-czekoladowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Semifreddo porzeczkowo-kokosowe z polewą owocowo-czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/semifreddo-porzeczkowo-kokosowe-z-polewa-owocowo-czekoladowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Semifreddo porzeczkowo-kokosowe z polewą owocowo-czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/semifreddo-porzeczkowo-kokosowe-z-polewa-owocowo-czekoladowa3-2.jpg)
czerwona porzeczka | 1/2 litra |
cukier brązowy | 100 g |
cukier puder | 3 łyżki |
woda zimna | 100 ml |
śmietana 30% | 1/2 litra |
mleko kokosowe | 100 ml |
czekolada mleczna | 100 g |
sok malinowy | 1/2 szklanki lub sok porzeczkowy |
śmietana 30% | 150 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
porzeczki czerwone | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: