Przepis i sposób przygotowania na: Semmelknödel, czyli knadle z czerstwej bułki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Semmelknödel, czyli knadle z czerstwej bułki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/semmelknodel-czyli-knadle-z-czerstwej-bulki1-2.jpg)
![Krok 2 - Semmelknödel, czyli knadle z czerstwej bułki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/semmelknodel-czyli-knadle-z-czerstwej-bulki2-2.jpg)
![Krok 3 - Semmelknödel, czyli knadle z czerstwej bułki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/semmelknodel-czyli-knadle-z-czerstwej-bulki3-2.jpg)
bułka czerstwa | 4 kajzerki |
mleko | 150 ml |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
mąka | 1 kopiasta łyżka |
oliwa | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: