Przepis i sposób przygotowania na: Serniczek na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Serniczek na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serniczek-na-zimno5-2.jpg)
![Krok 2 - Serniczek na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serniczek-na-zimno6-2.jpg)
![Krok 3 - Serniczek na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serniczek-na-zimno7-2.jpg)
Wstawiamy do lodówki na 30 minut.
![Krok 4 - Serniczek na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serniczek-na-zimno8-2.jpg)
Odstawiamy do lodówki i czekamy aż stężeje galaretka cytrynowa.
![Krok 5 - Serniczek na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serniczek-na-zimno9-2.jpg)
serek homogenizowany | 1 kg |
galaretka wiśniowa | 2 szt. |
galaretka cytrynowa | 1 szt. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
biszkopty okrągłe | 1/2 op. |
woda | 0,8L |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: