Przepis i sposób przygotowania na: Sernik brzoskwiniowy na zimno
Kroki postępowania
Brzoskwinie zmiksować i też połaczyć z pozostałymi składnikami masy, wymieszać.
![Krok 1 - Sernik brzoskwiniowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-brzoskwiniowy-na-zimno9-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik brzoskwiniowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-brzoskwiniowy-na-zimno10-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik brzoskwiniowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-brzoskwiniowy-na-zimno8-2.jpg)
sernik na zimno | 1 opakowanie |
mleko | 1/2 litra |
ser biały | 20 dkg |
galaretka brzoskwiniowa | 1 opakowanie |
brzoskwinie | ok. 5 sztuk |
Biszkopt | 1 biszkopt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: