Przepis i sposób przygotowania na: Sernik Cappuccino
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino3-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino4-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino5-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino6-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
migdały siekane | 40 g |
cukier | 10 dag |
mąka pszenna | 16 dag |
sól | szczypta |
twaróg | 25 dag |
ser ricotta | 25 dag |
śmietana 30% | 300 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyzki |
cappuccino orzechowe | 6 łyzek |
cukier | 100 g |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
żółtko jajek | 4 sztuki |
kakao do posypania | |
kropelki czekoladowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: