Przepis i sposób przygotowania na: Sernik gotowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany29-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany30-2.jpg)
25 minut na małym ogniu, co jakiś czas mieszając.
![Krok 3 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany31-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany32-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany33-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany34-2.jpg)
![Krok 7 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany35-2.jpg)
![Krok 8 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany36-2.jpg)
![Krok 9 - Sernik gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-gotowany37-2.jpg)
ser biały | 1 kg |
margaryna | 1 kostka |
jaja | 4 sztuki |
cukier | 2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 3 opakowania |
aromat pomarańczowy | kilka kropli |
herbatniki | 5 paczek |
kakao | 2 łyżki |
cukier | 5 łyżek |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: