Przepis i sposób przygotowania na: Sernik krówkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik krówkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krowkowy19-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik krówkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krowkowy20-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik krówkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krowkowy21-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik krówkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-krowkowy18-2.jpg)
mąka | 2 szklanki |
jajko | 8 sztuk |
margaryna | 20 dag |
ser biały | 1,5 kg |
brązowy cukier | 1,5 szklanki |
sernix | 1 opakowanie |
aromat waniliowy | |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
rodzynki | 10 dag |
rum | 50 ml |
krówki | 10-15 sztuk |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
orzechy laskowe | 2 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: