Przepis i sposób przygotowania na: Sernik "leśne runo"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik "leśne runo" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-lesne-runo1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik "leśne runo" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-lesne-runo2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik "leśne runo" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-lesne-runo3-2.jpg)
mąka krupczatka | 20 dag |
masło | 10 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 5 dag |
kakao | 1 łyżka |
twaróg | 1/2 kg |
jajko | 4 sztuki |
mleko w proszku | 1/2 szklanki |
śmietana kremówka | 3/4 szklanki |
budyń czekoladowy | 1 torebka |
czekolada gorzka | 1 tabliczka |
cukier | 10 dag |
jeżyny | 20 dag |
maliny świeże | 20 dag |
polewa czekoladowa | |
czekolada starta | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: