Przepis i sposób przygotowania na: Sernik marcepanowo-jeżynowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik marcepanowo-jeżynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-marcepanowo-jezynowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik marcepanowo-jeżynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-marcepanowo-jezynowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik marcepanowo-jeżynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-marcepanowo-jezynowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik marcepanowo-jeżynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-marcepanowo-jezynowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik marcepanowo-jeżynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-marcepanowo-jezynowy5-2.jpg)
twaróg zmielony | 60 dag |
cukier | 1/2 szklanki |
marcepan | 10 dag |
mleko w proszku | 1/2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
maliny świeże | 15 dag |
jeżyny | 15 dag |
galaretka owoce leśne | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: