Przepis i sposób przygotowania na: sernik miodownik z bakaliową polewą
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik miodownik z bakaliową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-miodownik-z-bakaliowa-polewa1-2.jpg)
![Krok 2 - sernik miodownik z bakaliową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-miodownik-z-bakaliowa-polewa2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik miodownik z bakaliową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-miodownik-z-bakaliowa-polewa3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik miodownik z bakaliową polewą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-miodownik-z-bakaliowa-polewa4-2.jpg)
mąka | 600 g |
jajko | 2 sztuki |
miód | 3 łyżki |
masło | 150 g |
cukier | 1,5 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1,5 łyżeczki |
twaróg | 1,5 kg |
jajko | 4 sztuki |
masło | 250 g |
cukier | 1,5 szklanki |
mleko | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
żurawina suszona | 100 g |
śliwki suszone | 100 g |
rodzynki | 100 g |
wódka | 1/3 szklanki |
gorzka czekolada | 100 g |
czekolada mleczna | 100 g |
mleko | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: