Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa3-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa2-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa6-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa4-2.jpg)
![Krok 7 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa7-2.jpg)
![Krok 8 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa9-2.jpg)
![Krok 9 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa10-2.jpg)
![Krok 10 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa8-2.jpg)
![Krok 11 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa11-2.jpg)
![Krok 12 - Sernik na biszkoptach pokrytych konfiturą brzoskwiniową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-biszkoptach-pokrytych-konfitura-brzoskwiniowa0-2.jpg)
cukier puder | 250 g |
biszkopty okrągłe | 120 g |
masło | 80 g |
śmietana 30% | 200 ml |
jajko | 10 szt. |
cytryna | 1 szt. |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
twaróg | 900 (półtłusty) |
konfitura | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: