Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na cynamonowej kruszonce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na cynamonowej kruszonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-cynamonowej-kruszonce1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na cynamonowej kruszonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-cynamonowej-kruszonce2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na cynamonowej kruszonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-cynamonowej-kruszonce3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na cynamonowej kruszonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-cynamonowej-kruszonce4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik na cynamonowej kruszonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-cynamonowej-kruszonce5-2.jpg)
masło | 100 g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
cukier | 80 g |
twaróg | 1 kg |
cukier | 3/4 szklanki |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 100 g |
jajko | 6 sztuk |
masło | 60 g |
mleko 3,2% | 3/4 szklanki |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
aromat cytrynowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: