Przepis i sposób przygotowania na: sernik na zimno "rarytasek deserowy"...
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik na zimno "rarytasek deserowy"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-rarytasek-deserowy...1-2.jpg)
![Krok 2 - sernik na zimno "rarytasek deserowy"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-rarytasek-deserowy...2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik na zimno "rarytasek deserowy"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-rarytasek-deserowy...3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik na zimno "rarytasek deserowy"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-rarytasek-deserowy...4-2.jpg)
![Krok 5 - sernik na zimno "rarytasek deserowy"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-rarytasek-deserowy...5-2.jpg)
serek homogenizowany | 400 gram/waniliowy |
serek mascarpone | 250 gram |
śmietana 30% | 200 ml/zimna |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3,5 łyżki |
płatki kukurydziane | 4 szklanki |
draże | 100 gram/orzechowe |
rurki wafelkowe | 200 gram/ajerkoniak |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
galaretka pomarańczowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: