Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno "wspomnienie lata"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na zimno "wspomnienie lata" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-wspomnienie-lata1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na zimno "wspomnienie lata" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-wspomnienie-lata2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na zimno "wspomnienie lata" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-wspomnienie-lata3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na zimno "wspomnienie lata" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-wspomnienie-lata4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik na zimno "wspomnienie lata" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-wspomnienie-lata5-2.jpg)
twaróg zmielony | 1 kg (sernikowy) |
porzeczki czerwone | 10 dag |
agrest | 20 dag |
jagody | 1/2 l |
maliny świeże | 20 dag |
galaretka jagodowa | 2 opakowania |
galaretka agrestowa | 2 opakowania |
galaretka malinowa | 2 opakowania |
wrzątek | 600 ml |
biszkopty okrągłe | 10 dag |
jeżyny | 25 g |
maliny świeże | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: