Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z bananami
Kroki postępowania
Galaretkę rozpuszczamy według przepisu na opakowaniu i zostawiamy do stężenia.
![Krok 1 - Sernik na zimno z bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-bananami1-2.jpg)
Gotowy ser wykładamy na biszkopty.
![Krok 2 - Sernik na zimno z bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-bananami2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na zimno z bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-bananami3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na zimno z bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-bananami4-2.jpg)
ser biały | 1 kg |
jajko | 5 sztuk |
cukier puder | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 2 sztuki |
margaryna | 20 dkg |
mleko | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 dkg |
biszkopty okrągłe | 15 dkg |
banan | 3 sztuki |
galaretka pomarańczowa | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: