Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z likierem kawowym i kandyzowanym mango
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na zimno z likierem kawowym i kandyzowanym mango foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-likierem-kawowym-i-kandyzowanym-mango1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na zimno z likierem kawowym i kandyzowanym mango foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-likierem-kawowym-i-kandyzowanym-mango2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na zimno z likierem kawowym i kandyzowanym mango foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-likierem-kawowym-i-kandyzowanym-mango3-2.jpg)
twaróg zmielony | 1 kg |
rodzynki | 200 g |
mango | 200 g (kandyzowane) |
likier kawowy | 80 ml (gęsty) |
cukier puder | 6 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 7 łyżeczek |
woda zimna | 9 łyżek |
masło | 4 łyżki |
biszkopty okrągłe | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: