Przepis i sposób przygotowania na: Sernik tradycyjny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-tradycyjny22-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-tradycyjny23-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-tradycyjny24-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-tradycyjny25-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-tradycyjny26-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik tradycyjny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-tradycyjny27-2.jpg)
ser biały | 1 kg |
jajko | 4 szt |
masło | 20 dag |
cukier | 20 dag |
kasza manna | 5 dag |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
rodzynki | 20 dag |
skórka pomarańczowa | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: