Przepis i sposób przygotowania na: Sernik wiedeński z brzoskwiniami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik wiedeński z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski-z-brzoskwiniami1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik wiedeński z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski-z-brzoskwiniami2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik wiedeński z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski-z-brzoskwiniami3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik wiedeński z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski-z-brzoskwiniami4-2.jpg)
ser biały | 500 g |
jajko | 6 sztuk |
cukier | 200 g |
brzoskwinie w puszce | 480 g |
masło | 100 g |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki (kopiate) |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
sól | szczypta |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
masło | do formy |
mleko | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
cukier puder | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: