Przepis i sposób przygotowania na: Sernik Wigilijny
Kroki postępowania
Twaróg dokładnie zmielić, najlepiej trzykrotnie.
![Krok 1 - Sernik Wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wigilijny1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik Wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wigilijny2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik Wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wigilijny3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik Wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wigilijny4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik Wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wigilijny5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik Wigilijny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wigilijny6-2.jpg)
twaróg | 1 kg |
jajko | 12 szt. |
cukier | 20 dag |
cukier waniliowy | 2 szt |
aromat waniliowy | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
pierniczki glazurowane | 30 dag |
wiórki kokosowe | do formy |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: