Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami na kruchym cieście
Kroki postępowania
Podawać jak ostygnie. Smacznego!
mąka pszenna | 250 gram |
margaryna | 100 gram |
jajko | 1 szt |
cukier | 1/2 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa | |
mleko | 2 szklanka |
cukier | 1/2 szklanka |
olej | 100 ml |
żółtko jajek | 5 szt. |
jaja | 2 szt |
budyń waniliowy | 2 opak. |
cukier waniliowy | 1 opak. |
Piana: | |
białko | 5 szt |
cukier | 1/2 szklanka |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
twaróg | 1,2 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: