Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniowym musem bez spodu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik z brzoskwiniowym musem bez spodu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-brzoskwiniowym-musem-bez-spodu1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik z brzoskwiniowym musem bez spodu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-brzoskwiniowym-musem-bez-spodu2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik z brzoskwiniowym musem bez spodu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-brzoskwiniowym-musem-bez-spodu3-2.jpg)
twaróg zmielony | 80 dag |
jajko | 5 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | 16 g |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
śmietana | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
brzoskwinie | 5 sztuk |
woda | 1 szklanka |
galaretka brzoskwiniowa | 2 sztuki |
cukier | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: