Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z dżemem porzeczkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym6-2.jpg)
![Krok 7 - Sernik z dżemem porzeczkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-dzemem-porzeczkowym7-2.jpg)
mąka | 400 gram |
margaryna | 150 gram |
cukier puder | 150 gram |
jajko | 2 |
proszek do pieczenia | 2 płaskie łyżeczki |
twaróg | sernikowy 500 gram |
budyń waniliowy | 1 opakowanie 35 gram |
jajko | 2 |
cukier | 75 gram |
dżem porzeczkowy | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: