Składniki:
czekolada gorzka | 1 tabliczka |
truskawki | 1 kg. |
śmietana 30% | 1/2 l. |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
likier pomarańczowy | 1 kieliszek |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
serek homogenizowany | 2 (waniliowy) |
czekolada gorzka | 1 tabliczka |
truskawki | 1 kg. |
śmietana 30% | 1/2 l. |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
likier pomarańczowy | 1 kieliszek |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
serek homogenizowany | 2 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: