Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z jeżynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-jezynami1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-jezynami2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-jezynami3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-jezynami4-2.jpg)
herbatniki | 250 g |
masło | 100 g |
twaróg zmielony | 1 kg |
masło miękkie | 100 g |
cukier | 1,5 szklanki |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie (40g) |
aromat śmietankowy | 2 łyżeczki |
jaja | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
skrobia ziemniaczana | 4 łyżeczki |
jeżyny | 0,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: