Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z masą krówkową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-masa-krowkowa19-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-masa-krowkowa20-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-masa-krowkowa21-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-masa-krowkowa22-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik z masą krówkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-masa-krowkowa23-2.jpg)
margaryna | 100 g. |
żółtko jajek | 2 |
cukier puder | 5 łyżek |
mąka | 1 szklanka |
sól | szczypta |
twaróg | 1 kg. |
mąka pszenna | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
jajko | 6 |
sól | szczypta |
masa kajmakowa | 400 g. |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 1 szklanka |
margaryna | 50 g. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: