Składniki:
jaja | 3 szt |
mąka | 8 dag |
cukier puder | 6 dag |
sól | |
mak | 3 dkg |
masło | 18 dag |
mleko | |
cukier | 14 dag |
cukier waniliowy | |
budyń waniliowy | |
sok z cytryny | 5 dag |
czerwone porzeczki lub czerwone na pół z czarnymi | 15 dag |
jaja | 3 szt |
mąka | 8 dag |
cukier puder | 6 dag |
sól | |
mak | 3 dkg |
masło | 18 dag |
mleko | |
cukier | 14 dag |
cukier waniliowy | |
budyń waniliowy | |
sok z cytryny | 5 dag |
czerwone porzeczki lub czerwone na pół z czarnymi | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: