Przepis i sposób przygotowania na: SERO-MAKOWIEC WIEDEŃSKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - SERO-MAKOWIEC WIEDEŃSKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seromakowiec-wiedenski1-2.jpg)
![Krok 2 - SERO-MAKOWIEC WIEDEŃSKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seromakowiec-wiedenski2-2.jpg)
![Krok 3 - SERO-MAKOWIEC WIEDEŃSKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seromakowiec-wiedenski3-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 4 - SERO-MAKOWIEC WIEDEŃSKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/seromakowiec-wiedenski0-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 300 g |
cukier puder | 100 g |
masło | 150 g |
żółtko jajek | 2 szt |
jajko | 4 szt |
mąka zmieniaczana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 op |
margaryna | 1/2 kostki |
aromat arakowy | |
masa makowa | 1 kg |
ser biały | 1 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: