Przepis i sposób przygotowania na: Serowe kudłacze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze6-2.jpg)
![Krok 2 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze5-2.jpg)
![Krok 3 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze4-2.jpg)
![Krok 4 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze2-2.jpg)
![Krok 5 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze3-2.jpg)
![Krok 6 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze1-2.jpg)
![Krok 7 - Serowe kudłacze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-kudlacze0-2.jpg)
ser biały | 30 dkg |
szpinak mrożony | 15 dkg |
ziemniak gotowany | 1 średniej wielkości |
mąka ziemniaczana | 1 płaska łyżka |
jajko | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 250 ml |
cebula | 1 |
cukier | 1 łyzeczka |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
ser żółty | 2-3 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: