Przepis i sposób przygotowania na: SEVICHE
Co godzinę dobrze wymieszaj, żeby cała ryba wchłonęła sok.
PS; NA SEVICHE RYBA MUSI BYĆ SUPER ŚWIEŻA. NAJLEPSZE SĄ BIAŁE FILETY Z SOLI; OSTATECZNIE MOŻE BYĆ DORSZ.
sok z cytryny | 4 łyżki |
papryczka chilli | 1 lub 2 |
cebula | 1 |
sos sojowy | 1 łyżka |
czosnek wyciśnięty | 0.5 łyżki |
imbir starty | 0.5 łyżki |
pieprz czarny | 0.5 łyżeczki |
cukier do smaku | |
kolendra | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 0.5 łyżeczki |
sok z limonki | 2 (do smaku) |
ryba | 1 (biała) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: