Przepis i sposób przygotowania na: Siekane kotleciki z miruny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Siekane kotleciki z miruny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/siekane-kotleciki-z-miruny1-2.jpg)
![Krok 2 - Siekane kotleciki z miruny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/siekane-kotleciki-z-miruny2-2.jpg)
![Krok 3 - Siekane kotleciki z miruny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/siekane-kotleciki-z-miruny3-2.jpg)
filet z miruny | 4 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
majonez | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: