Przepis i sposób przygotowania na: Skrzydełka po japońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Skrzydełka po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-po-japonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Skrzydełka po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-po-japonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Skrzydełka po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-po-japonsku3-2.jpg)
Przepis znajduje się na moim blogu Kuchenne rozterki początkującej blogerki http://gorzko-gorzki.blogspot.com/
![Krok 4 - Skrzydełka po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-po-japonsku4-2.jpg)
skrzydełka kurczaka | 1 kg |
sos sojowy | 1/4 szklanka |
białe wino | 50 ml |
Imbir mielony Prymat | 2 łyżeczka |
cukier brązowy | 3 łyżka |
ząbki czosnku | 4 |
ziarna sezamu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: