Przepis i sposób przygotowania na: Skrzydełka słodko-ostre
Kroki postępowania
![Krok 1 - Skrzydełka słodko-ostre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-slodko-ostre8-2.jpg)
![Krok 2 - Skrzydełka słodko-ostre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-slodko-ostre9-2.jpg)
![Krok 3 - Skrzydełka słodko-ostre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-slodko-ostre10-2.jpg)
![Krok 4 - Skrzydełka słodko-ostre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-slodko-ostre11-2.jpg)
Skrzydełka nadają się również do grillowania.
![Krok 5 - Skrzydełka słodko-ostre foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-slodko-ostre12-2.jpg)
skrzydełka kurczaka | 1 kilogram |
ketchup pikantny | 0,5 szklanki |
sos sojowy | 1 łyżka |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżka |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 2/3 ząbki |
miód płynny | 3 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: