Przepis i sposób przygotowania na: Śledź po japońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku6-2.jpg)
Odstawić na godzinę do lodówki, aby smaki się przegryzły.
![Krok 7 - Śledź po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-japonsku7-2.jpg)
matiasy | 2 opakowania |
groszek konserwowy | 1 puszka |
cebula | 2 sztuki |
śmietana 18 proc | 1 opakowanie |
musztarda | 2 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
cukier | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: