Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w śmietanie z czerwoną cebulką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledź w śmietanie z czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-w-smietanie-z-czerwona-cebulka1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledź w śmietanie z czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-w-smietanie-z-czerwona-cebulka2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledź w śmietanie z czerwoną cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-w-smietanie-z-czerwona-cebulka3-2.jpg)
śledzie matjas | 5 płatów |
cebula czerwona | 2 duże |
ogórki konserwowe | 5 sztuk |
jabłko kwaśne | 1 sztuka |
smietana 18% | 250 g |
majonez | 3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
mleko | do wymoczenia śledzi |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: