Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po meksykańsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledzie po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-po-meksykansku1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-po-meksykansku2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-po-meksykansku3-2.jpg)
cebula biała | 1 szt |
papryka czerwona | 1 |
kukurydza w puszce | 1 szklanka |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
sól do smaku | |
cukier | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
płaty śledziowe solone | 7 płatów |
ocet | 2 łyżki |
olej | 100 ml |
fasola czerwona z puszki | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: